Heike's Hapjes Service

.....voor iedere gelegenheid!!!

Blog

VAN JE HOBBY JE BEROEP MAKEN!

Geplaatst op 21 februari, 2017 om 5:35

VAN JE HOBBY JE BEROEP MAKEN!

Wat is er nu mooier als van je hobby je beroep kunnen maken? In onderstaande blog wil ik jullie graag vertellen over wie ik ben, en wat ik doe...


Mijn naam is Heike Westerveld, 36 jaar oud, geboren in Winterswijk, opgegroeid op het platteland, inmiddels zes jaar getrouwd met Bennie Westerveld, en moeder van een zoontje Beernd, en sinds kort full-time mijn eigen bedrijfje runnende in Breedenbroek. Vanaf 1 februari 2017 ben ik officieel gestopt met mijn baan als helpende in de verpleeghuiszorg. De werktijden waren helaas niet meer te combineren met mijn gezin. Ik ben namelijk moeder van ons zoontje Beernd van vier jaar oud. Hij is net begonnen op de basisschool, en ik wil er graag voor hem zijn. Hem zelf naar school brengen en ophalen als het even kan. En er thuis als moeder voor hem zijn als hij uit school komt. Het opzeggen van mijn baan in de zorg was een lastige beslissing. Dit omdat ik met veel plezier mijn werk met dementerende ouderen deed. Maar ook het werken in een team, fijne collega's, en een vast dienstverband maakte de keuze lastig. Ik heb een hele fijne tijd gehad binnen Careaz, maar nu is het tijd om voor mij zelf en mijn gezin te kiezen.

Twee jaar heb ik mijn hapjes service als bijbaantje gezien, maar nu heb ik de sprong in het diepe gemaakt om mij volledig te richten op mijn eigen bedrijfje. Het geeft mij rust, vrijheid, en het zelf indelen van de tijd vind ik ideaal! Een hele stap een eigen onderneming beginnen maar wat voelt het nu al ontzettend goed.


HOBBY'S

Al heel lang verkondigde ik dat ik wel eens wat anders zou willen doen, of een baantje naast mijn baan in de zorg. Maar wat? Ik heb zoveel leuke hobby's...zo speelde ik toneel bij toneelvereniging SIOS, deed vrijwilligerswerk in de gehandicaptenzorg, ben ik gek op dieren....het liefst een hele dierentuin bij huis, kamperen, en alles wat het buitenleven te bieden heeft. Onze grote droom is dan ook ooit een huisje buitenaf kopen en landelijk wonen. Helaas blijft het nog bij dromen en wensen...maar ik zeg maar zo : ....men moet wat te wensen blijven houden...want als je alles al hebt wat je graag zou willen, dan wordt het leven ook zo saai!

Nog een hobby van mij is het uit proberen van nieuwe gerechten, lekkere recepten zoeken, en alles rondom koken en bakken. Toen ik nog in de zorg werkte had ik daar niet altijd even veel tijd en zin in. Op het werk had ik dan al gekookt voor de cliënten, en dan kwam ik thuis en moest nogmaals koken voor mijn gezin. Ik moet heel eerlijk zijn, dan had ik vaak niet veel zin meer om weer een kostje op tafel te moeten zetten. Er werd dan ook nog wel eens makkelijk iets afgehaald in het dorp. Maar als ik vrij was, en tijd genoeg had, vond ik het heerlijk om eens een kookboek uit de kast te pakken, te surfen op internet naar recepten en dit dan tot uitvoering te brengen.

Op een dag vroeg een goede vriendin van mij (Heidi Smit) die samen met haar man Gerbert het bedrijf de Domme Aanleg in Aalten/Barlo runt, of ik haar zou willen helpen in de keuken om hapjes te bereiden voor de ladies night die bij hun georganiseerd zou worden. Na een dagje in de keuken geholpen te hebben en samen met haar honderden hapjes gemaakt te hebben waren we moe maar voldaan. Met een big smile kwam ik bij hun uit de keuken! Dit hadden we samen mooi gefixd! Echt het was super leuk om te doen. Heidi vroeg aan mij, is dit niet iets voor jou om er bij naast te gaan doen? ...begin je eerst gewoon vanuit huis, dan verbouw je de garage en als je het allemaal niet meer bol kunt werken neem je mij maar in dienst zei ze al grappen makend. Dit advies heb ik dus maar opgevolgd....


HET COACHING GESPREK BIJ WILLSKRACHT


Omdat er bij het starten van een eigen bedrijf heel wat op je af komt heb ik de hulp ingeroepen van Willeke Lageschaar. Vandaag een inspirerend en motiverend gesprek gehad met personal business coach Willeke Lageschaar. Zij runt haar eigen bedrijf Willskracht, en coacht mensen bij het starten van een eigen onderneming. Een verhelderend gesprek , goede tips en trics waar ik mee aan de slag kan.

Zo ook bijvoorbeeld het schrijven van een blog. Zodat ik jullie kan laten zien wie ik ben, wat ik doe, waar mijn passie ligt, en waar ik mij zo al mee bezig houdt.


TWEE JAAR PROEF DRAAIEN, EN NU "D'R AN!"

Na twee jaar heel veel oefenen en hapjes maken naast mijn baan in de zorg, mag ik dan nu met trots vertellen dat ik full-time verder ga met mijn hapjes service. Volledig ga ik mijn aandacht hier op richten, en hoop ik met mijn hapjes voor iedere gelegenheid er een feestje van te mogen maken. Ik ben nu flexibeler en probeer iedere aanvraag tot een succes te maken. Positieve reacties spreken zich rond, en de mond op mond reclame gaat als een vuurtje. Super fijn! Ik geniet van de positieve reacties , en merk dat de klanten het fijn vinden dat ze hun eigen hapjes schaal bij mij samen kunnen stellen. Hierbij komen de huisgemaakte gehaktballetjes, en de gevulde eieren als favoriet uit de bus. Wat voelt het fijn als mensen je het vertrouwen geven en in je geloven, en je helpen je bedrijfje te promoten.


Heike's Hapjes Service is er voor iedere gelegenheid. Van feestjes groot tot klein....verjaardag, jubileum, doopfeest, buurtfeest, of zomaar een avondje borrelen met je vriend of vriendin, noem maar op...niets is te gek!

Vraag eens naar de mogelijkheden, neem eens een kijkje op mijn facebookpagina, of bezoek maar eens mijn website www.heikeshapjesservice.nl

Hopelijk mag ik ook U binnenkort van dienst zijn! :)


Vriendelijke groeten,


Heike Westerveld

Heike's Hapjes Service

Categorie├źn: Geen

Plaats een reactie

Oeps!

Oops, you forgot something.

Oeps!

De woorden die je hebt ingetypt komen niet overeen met de opgegeven tekst. Probeer het nogmaals.

1 Comment

Antwoord Xennut
20:17 op 15 april, 2019 
In this age people share images so many times a day they need a decent and safe app to do this task. Xender app is one of them. With the app you can share your pictures everywhere you want, from your Android to pc and vice versa. You can download Xender for free!